dd


Untitled Document

Hypotheek advies Lomets Assuranti�n

- Hypotheken

Lomets Vlaardingen verzorgt onafhankelijk hypotheekadvies. Voor de aankoop van een woning is bijna altijd een hypotheek nodig. Tussen de verschillende hypotheken zitten grote verschillen. Soms verschillen hypotheken letterlijk honderden euro´s per maand. Ook zijn er verschillen in de soort hypotheken en de voorwaarden. Om deze reden is het belangrijk om een goede, passende hypotheek af te sluiten. Hierbij kan Lomets u van dienst zijn.

De hypotheekadviezen van Lomets voldoen aan de AFM normen en houden rekening met uw situatie en mogelijke scenario´s (zoals werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden van uw of uw partner).

Starters
Als starter kan Lomets voor u, naast het hypotheekadvies, ook uitrekenen hoeveel u maximaal kunt lenen. Hierbij kijken wij ook naar de maandlasten die u kunt en wilt dragen en of het verantwoord is om de hypotheek af te sluiten.

Oversluiten hypotheek
Het kan goed zijn dat uw huidige hypotheek (te) duur is. Lomets kan voor u berekenen of u goedkoper uit kunt zijn met een andere hypotheek. Hierdoor kunt u op uw maandlasten besparen. Het kan dus lonend voor u zijn om hierover contact op te nemen met Lomets in Vlaardingen.

Adviesgesprek
U kunt altijd vrijblijvend meer informatie vragen over hypotheken en de dienstverlening van Lomets. U kunt hiervoor bellen (010 - 435 92 58), mailen (polissen@lomets.nl) of langskomen aan de Oosthavenkade 30 in Vlaardingen. Wij staan graag voor u klaar!

Webdesign door J. de Kok